Kirke Escape Room, digital utgave

En helt ny måte å oppdage kirkerommet og Bibelen på

Dette er en helt ny måte å oppdage kirkerommet og Bibelen på! Med Kirke escape room får deltakerne sett og brukt kirkerommet på en ny måte, mens de leter etter hint, spor og gåter som de må løse.

Escape room er et mer og mer kjent konsept for ungdommer, og det handler om å løse hint og gåter for å komme nærmere og nærmere en løsning innenfor et gitt tidspunkt. I Kirke escape room er Bibelen et viktig redskap, i tillegg til tegn og symboler fra kristendommen, og ikke minst inventaret i selve kirkerommet. Klarer de finne hintene, løse oppgavene og dermed hele oppdraget innen en time?

Kirke escape room er et opplegg med ulike oppgaver som skal settes rundt i kirken, bokser som må åpnes og koder som må finnes – som dere selv kan sette opp for grupper i din kirke! Det er mulig å klippe, lime og laminere selv, eller kjøpe ferdig kit fra IKO. Det følger med en instruksjon med forklaring og løsning som spillmesteren bruker for å sette i gang opplegget.

IKO kan arrangere "opplæring" hvor kirkelige ansatte og frivillige selv får prøve opplegget, slik at det er enklere å arrangere det selv i sin kirke. Les mer om det her.

Bestill opplegget her og motta en pdf umiddelbart.

Flere enn 100
Forfatter: IKO
Målform: Bokmål
Utgivelsesår: 2022
ISBN: 709000738-

Digital produkt

Dette er et digitalt produkt. Du vil motta en lenke til produktet i ordrebekreftelsen.
100,-
Min kirkebok 4 (bm)
129,-
Til fadderne (bm)
16,-
Ballonger - 4 år
6,-
Kirkerottene Rottebæsj
16,-