Dåpsklubben Tripp trapp

Bli med i klubben!

Dåpsklubben Tripp Trapp sender ut fortellinger og sanger i postkassen til tusenvis av barn flere ganger i året. Gjennom historier, bilder og musikk åpnes det opp for tro, håp og undring.  

Dåpsklubben Tripp Trapp er et tilbud til foreldre, faddere, besteforeldre og andre voksne som ønsker at barn de er glade i skal få opplæring i kristen tro. Det er ikke nødvendig at barnet er døpt for å være medlem i klubben, den er åpen for barn fra alle kirkesamfunn og livssyn. 

Helhetlig og stor variasjon

Gjennom klubben vil barnet møte en helhetlig tilnærming til kristen tro med variasjon i tematikk, sjangre og bildeuttrykk. Det er både spenning, moro og alvor. Innholdet i pakkene varierer, men sentrale temaer er bibelfortellinger, bøker om kirken og det som skjer der, kveldsbønner og bordbønner. Det er også både fortellinger om skaperverket, livet selv og viktige verdier, og om det som peker ut over en selv, til andre mennesker eller utfordringer verden står overfor. I tillegg til bøker er sanger, musikk, leker og aktivitetshefter ofte en del av pakkene. 

Du kan gi en dåpsgave, julegave eller bursdagsgave med mening, som barnet har glede av år etter år. 

Meld inn et barn

Du må logge inn med din bruker for å kunne melde inn et barn. Om du ikke allerede har en bruker, så er det enkelt å registrere seg.

  • En bokklubb for barn fra 0 til 15 år
  • Ingen krav om kjøp
  • Tilbud om tre pakker i året
  • Barnet trenger ikke være døpt for å bli med
  • Gratis velkomsgave! Se under hva du kan velge mellom
Informasjon om din neste pakke er ikke lenger mulig å endre. Her vil du få opp informasjon om Julepakken i løpet av september.
Velkomstgaver

Velkomstgavene du kan velge mellom

For menigheter og kirke

For menigheter og kirke

Slik fungerer det

Slik fungerer det