bilde2_kirkerottene-10

Planlegger rekordmange kirkebesøk i år!

Sesongen er godt i gang, og Kirkerottene og Lea Mus er innom nye kirker og menigheter nesten hver eneste uke. Nå pakker de sekken og drar nordover!

“Det blir mange timer på veien når du er en turnerende Kirkerotte”, sier Fredo. En kort film fra Kirkerottenes Facebook-side viser teamet som i skrivende stund er midt i en av de travleste turnéperiodene på lenge. Kirkerottene og Lea Mus besøker nye publikummere hver uke, fra Finnmark og Nordland til Mørekysten, Vestlandet, Valdres og Sørlandet. «Kirkerottene og Lea Mus» turnerer med nærmere 70 forestillinger i 2022, fordelt over flere landsdeler. 

Kirkerotteteateret har tre forestillinger som det turneres med i en tre-års syklus. Forestillingene kan brukes som et tiltak for 3-6-åringer i den lokale trosopplæringen i menigheter over hele landet. 

Årets forestilling er «Kirkerottene og Lea Mus». Lea Mus har en stor familie og elsker familien sin. Hun er leken, nysgjerrig og roter seg bort i de rareste situasjoner. En dag får hun to nye venner i kirka, nemlig Vesle og Fredo. Årets forestilling bygger på bibelhistorien om «Sauen som ble borte og funnet igjen». Forestillingen er humoristisk, leken og engasjerende med fine sanger som knytter sammen historien.  

Teateret er ettertraktet, men det er fremdeles noe ledig høsten 2022. Det fylles fort opp! Du finner ledige datoer her

Tilbake til bloggen